Termeni si conditii

Prima pagina / Termeni si conditii

Date generale

   

Magazinul on-line TOPDENT TECHNIC este administrat de compania KAMADENT TECHNIC SRL (denumită în continuare Vânzător), înregistrată la Camera înregistrarii de Stat cu nr: 376927 din data de 24.01.2018, COD FISCAL(IDNO):1018600003380, atribuit cod TVA:3001177, cod bancar: MOLDMD2X334 și cont de decontare (IBAN): MD68ML000000022511342004 – MDL, USD, EUR deschis la BC”Moldindconbank’’S.A filiala “Stefan cel Mare’’. Cu notificare de comert nr.3A din data de 27 martie 2018.
La fel, toate brandurile si produsele deţin certificate de calitate și sunt înregistrate la agentia medicamentului și dispozitivelor medicale.
 

Pentru folosirea în bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor si condițiilor. Prin utilizarea site-ului TOPDENT TECHNIC, vizitatorul (denumit în continuare Cumpărător) iși exprimă acordul față de Termenii si Condițiile descrise mai jos (denumite în continuare Contract). Contractul se aplică tuturor vânzărilor de bunuri și servicii prin intermediul TOPDENT TECHNIC. Contractul poate fi modificat de Vânzător în funcție de evoluția prevederilor legale, fără obligația de a anunța în mod special acest lucru. Prin crearea unui cont sau/si plasarea unei comenzi, Cumpărătorul își exprimă acordul său pentru a primi mesaje comerciale electronice din partea Vânzătorului pe adresa de e-mail furnizată.


În momentul plasării unei comenzi în magazinul on-line TOPDENT TECHNIC, Cumpărătorul își exprimă acordul cu inregistrarea unui cont pe adresa de e-mail specificată si cu metoda de comunicare electronică prin intermediul e-mail-ului. Transmiterea comenzii pe site va fi urmată de recepția unui e-mail automat, care atestă doar plasarea comenzii. Acest mesaj, discuțiile telefonice, prin e-mail sau pe alte căi cu reprezentanții Vânzătorului nu constituie acceptări ferme ale comenzii, și implicit NU semnifică încheierea contractului la distanță.

Dreptul de proprietate

Produsele comandate ramân proprietatea KAMADENT TECHNIC SRL până in momentru achitarii integrale a sumelor de plată.

Dreptul de prelucrare a informatiilor cu caracter personal

Această politică de confidenţialitate se aplică pentru vizitatorii site-ului www.topdent-technic.md şi explică modul în care KAMADENT TECHNIC SRL foloseşte şi protejează informaţiile tale personale. Aceasta acoperă toate serviciile oferite de KAMADENT TECHNIC SRL

 

ACORDUL DE UTILIZARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin acordul tău exprimat prin accesarea şi utilizarea www.topdent-technic.md, explicit în cadrul site-ului prin completarea formularelor și câmpurilor de date, datele tale cu caracter personal şi orice alte informaţii furnizate de tine pot fi prelucrate şi utilizate de TOPDENT TECHNIC în activităţi şi scopuri legate de marketing, telecomunicaţii, cât şi în scopul realizării unui interes legitim al TOPDENT TECHNIC, pentru constituire de baze de date şi utilizarea acestora pentru: oferte, facturi, comenzi, livrare produse (este necesar să furnizați datele pentru comunicările comerciale, livrarea produselor și emiterea documentelor fiscal; refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea noastră de a vă accepta comenzile și a vă putea livra produsele).

Astfel, scopurile colectării datelor sunt:
- informarea clienților privind situația contului, inclusiv ofertarea, facturarea și expedierea comenzilor, precum și rezolvarea oricăror probleme referitoare la comandă;
- trimiterea periodică, prin intermediul Poștei Moldovei, de materiale tipărite de marketing (reviste, cataloage, materiale ce conțin oferte, promoții, noutăți); - trimiterea de newslettere mesaje prin intermediul postei electronice (e-mail) în scopuri comerciale sau de marketing (cu acordul dumneavoastră explicit pentru acest tip de prelucrare); - trimiterea de mesaje SMS pe numărul de telefon mobil aflat în baza de date, pentru comunicări comerciale, mesaje de marketing și publicitate (cu acordul dumneavoastră explicit pentru acest tip de prelucrare).

Datele cu caracter personal furnizate de tine constau în informaţiile referitoare la o persoană fizicã identificată sau identificabilă.

Asemenea informaţii cu caracter personal sunt: numele, adresa, numărul de telefon, orice informaţie privind folosirea produselor şi serviciilor TOPDENT TECHNIC, cât şi orice informaţie furnizată de tine care este prelucrată şi introdusă în baza noastră de date.

DREPTURILE ASUPRA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru orice nelămurire cu privire la utilizarea site-ului www.topdent-technic.md la numărul de telefon: +373 69 38 37 11. De asemenea ne puteți scrie pe email la adresa: topdent.technic@gmail.com

 

Procesarea si confirmarea comenzilor

Vânzătorul va verifica comanda urmând să îi comunice Cumpărătorului rezultatul verificării. Expedierea prin email de catre Vânzător a notificarii de livrare către Cumpărător, fără a necesita vreo confirmare de primire din partea Cumparatorului, constituie momentul încheierii Contractului la distanță. Acest mesaj (notificarea de livrare) reprezintă anexă la Contract. Pentru produsele cu status “La comanda” este obligatorie verificarea disponibilitatii reale cu Vânzătorul.

Produsele cuprinse în cadrul comenzilor acceptate de către Vânzător vor fi livrate conform condițiilor stipulate privind plata și livrarea. Cumpărătorul poate anula o comandă înainte de a primi mesajul de notificare a livrarii, prin transmiterea unui email către topden.technic@gmail.com
Cumpărătorul poate renunţa la cumpărare fara un motiv anume.

Oferte Promotionale

Ofertele nu se cumuleaza cu alte oferte valide in acelasi interval de timp.

Facturarea comenzilor

Fiecare comandă confirmată specifică produsele, prețurile, modalitatea de plată. Vânzătorul va emite Cumpărătorului o factură fiscală corespunzătoare pentru bunurile și serviciile livrate. Cumpărătorul are obligația de a furniza toate informațiile corecte necesare emiterii facturii fiscale în acord cu legislația în vigoare.

Prețurile și informațiile despre produse

Prețurile prezentate în cadrul magazinului online TOPDENT TECHNIC includ TVA. Prețurile nu includ cheltuielile de livrare, cu excepția cazurilor în care se specifică acest lucru pe pagina produsului. Prețurile tipărite pe factura fiscală emisă Cumpărătorului vor fi identice cu cele specificate în mesajul de acceptare a comenzii de către Vânzător. Conținutul site-ului (textele, denumirile și descrierile produselor, caracteristicile tehnice, imaginile, simbolurile) este alcătuit în colaborare cu reprezentanții producătorilor/furnizorilor produselor listate și pot fi incomplete din motive legate de spațiu și/sau structura informației. Din acest motiv, Vânzătorul nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site.
Vânzătorul și furnizorii săi își rezervă dreptul să modifice specificațiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă.
Imaginile produselor sunt prezentate în cadrul magazinului online TOPDENT TECHNIC cu titlu de exemplu și pot fi diferite față de produsele livrate (prin culoare, accesorii, aspect, etc.).

Metode de plata

Produsele comandate din magazinul online TOPDENT TECHNIC pot fi achitate în avans sau la livrarea acestora. Vânzătorul își rezervă dreptul de a solicita plata în avans în cazul produselor aprovizionate de TOPDEN TECHNIC pe baza precomenzii Cumpărătorului. În acest caz, aprovizionarea și livrarea vor fi efectuate numai în urma înregistrării plății complete a comenzii.

Modalitățile de plată acceptate sunt:

  1. cu numerar, prin intermediul curierului sau la sediul Vânzătorului;
  2. prin transfer bancar.

 

Scadenta facturii se considera a fi:

  1. data primirii bunurilor de catre Cumparator, in cazul livrarii prin curier

Drepturile de proprietate intelectuală

Numele magazinului online și însemnele grafice sunt mărci înregistrate în proprietatea KAMADENT TECHNIC SRL . și nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fără acordul scris al proprietarului. Numele și siglele persoanelor juridice, precum și denumirile produselor pot fi mărci înregistrate ale proprietarilor respectivi. Pentru orice sesizare legata de drepturile de autor puteti trimite email la adresa topdent.technic@gmail.com

 

Forța majoră și litigiile

Niciuna dintre părțile contractante nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat. Prezentul Contract este supus legii RM. Eventualele litigii apărute între Cumpărător și Vânzător vor fi rezolvate pe cale amiabila, iar în cazul în care nu se ajunge la un acord pe această cale se va apela la instanțele judecătorești competente.

WWW.TOPDENT-TECHNIC.MD
SOLUTII CHIRURGICALE COMPLETE