Garanție și returnare

Prima pagina / Garanție și returnare

GARANTIA PRODUSELOR

            

Produsele cumpărăte prin intermediul TOPDENT TECHNIC sunt noi, în ambalaje originale și beneficiază de garanție, conform prevederilor legale în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Termenul de garanție decurge din momentul facturării produsului.

Garanția este valabilă doar pe teritoriul Moldovei, cu excepția situațiilor când se precizează altfel în certificatul de garanție comercială. Pe lângă orice alte garanții prevăzute de legile aplicabile și detaliate în certificatul de garanție emis de către Producător/Importator sau Vânzător, acesta garantează Cumpărătorul împotriva oricărei non conformități, care poate afecta întreaga sau o parte a bunurilor și serviciilor, cu excepția uzurii normale, pentru o perioadă de 12 sau 24 de luni de la data emiterii facturii de vânzare, asa cum este specificat in certificatul de garantie al produsului. Excepție fac produsele consumabile, care nu beneficiază de garanție. În cazul solicitărilor nejustificate a garanției, Vânzătorul își rezervă dreptul de a obliga Cumpărătorul la plata contravalorii manoperei de diagnosticare a produsului și a taxelor de transport corespunzătoare.

RETURNAREA PRODUSELOR

Cumpărătorul poate solicita returul produselor achiziţionate din magazinul online TOPDENT TECHNIC în urmatoarele situaţii:

  1. Produsele sunt neconforme cu specificaţiile de pe site;
  2.  Produsele s-au livrat eronat de către Vânzător;
  3.  Produsele se dovedesc nefuncţionale în primele 5 zile dupa cumparare.


De asemenea, produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, în ambalajul original şi însoţite de toate accesoriile şi documentele primite la livrarea acestora.
Returul va fi refuzat în cazul deteriorării produselor sau a constatării de către Vânzător a stării de nevandabilitate a acestora.
Produsele se vor returna prin intermediul curierului gratuit.


 

 

WWW.TOPDENT-TECHNIC.MD
SOLUTII CHIRURGICALE COMPLETE